+358 40 723 4112

Pyydä tarjous

040 723 4112

Maanrakennustyöt Uudessakaupungissa

Maanrakennustyöt hoituvat ammattilaisen toimesta vaivattomasti

P. Lomppi Oy on Uudenkaupungin alueella toimiva maanrakennus- ja remonttipalveluja tarjoava yritys. Maansiirtotyöt hoituvat ammattikuljettajan toimesta helposti ja vaivattomasti. P. Lomppi Oy on toteuttanut useita erilaisia maanrakennusurakointeja menestyksekkäästi (katso referenssit). 


Toimialue kattaa Uudenkaupungin lähialueet.

Omakotitalon maanrakennustyöt

Maanrakennustöihin kuuluvat tien rakentaminen, tontin kaivaminen, murskeen tuonti ja levitys, piha-alueiden kaivaminen sekä kiinteistöliittymien vedot. Omakotitalon perustusten kaivamisen hinnan määrittelee tontin koon lisäksi myös mahdolliset louhimisen ja paalutuksen tarve.


Valitsemalla ammattilaisen perustusten tekoon, säästät talon rakennusprojektissa aikaa ja rahaa. Talon pohjan kaivuu on yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein, vaihe rakentamisessa. Jos perustusvaiheessa tapahtuisi virhe, sen korjaaminen olisi lähes mahdotonta. Kokenut maanrakentaja ja kaivinkonekuljettaja on turvallinen valinta lähteä yhteen elämän isoimmista hankkeista – oman talon rakentamiseen. Talon pohjatöihin kuuluvat siis myös kunnallistekniikka eli kiinteistön vesijohtojen, viemäriputkien vedot, meidän kauttamme löytyy myös sähkömies eri projekteihin. Talon rakennusprojekti alkaa sujuvasti, kun otat yhteyttä maanrakentajaan hyvissä ajoin ja eri urakoitsijoiden aikataulut on mahdollista sovittaa sujuvasti yhteen

kysy lisää omakotitalon maanrakennustöistä

Maatyöt ja perustusten teko talvella

Yksi useimmin kysytyimmistä kysymyksistä on, etenkin talon rakentajien keskuudessa, voiko maatöitä ja perustuksia kaivaa talviaikaan. Vastaus on, että se on kyllä mahdollista. Perustusten rakentaminen talvella onnistuu ammattilaiselta, kun käytössä on kunnon kalusto. 


Jos perustusten teko osuu talviajalle, eikä ole mahdollisuutta odottaa kevääseen, on hyvä huomioida muutama asia:

  1. Varaudu ajoissa – ota yhteyttä maanrakentajaan hyvissä ajoin, jotta toimintasuunnitelma voidaan tehdä ajoissa.
  2. Älä aseta tiukkoja aikatauluja – säätilat eivät ole omissa käsissä ja ulkotöissä ollaan aina kelien armoilla, jos aikataulu on liian tiukka ja tulee viivästyksiä, se aiheuttaa myös lisäkustannuksia.
  3. Huomioi tontin muodot ja hyödynnä niitä jo talon suunnitteluvaiheessa – säästät aikaa ja rahaa.


Teiden pohjien rakentaminen

Maanrakennustöihin kuuluvat myös erilaisten teiden pohjien rakentaminen, kuten tiepohjan ja tieliittymien rakennus uusille tonteille ja metsäteiden rakentaminen. Tien rakentamisen kustannuksiin vaikuttaa maapohja sekä millainen pinta tiehen on tarkoitus tehdä. 


Soratien kustannukset eroavat asvalttipinnoitetusta tiestä. 


Tie voidaan rakentaa myös vaikkapa vanhalle mökille, jonne ei ole aiemmin tehty virallista tietä. Huomioithan asianmukaiset luvat tienrakentamiseen.


Metsätie voidaan rakentaa myös metsänhoidollisista syistä. Metsätieverkosto laskee puunkorjuun kustannuksia, kun yhteydet ovat suoremmat ja nopeammat. Vaikka metsätien rakentamisesta koituukin jonkin verran kustannuksia, se maksaa itsensä myös takaisin metsätöissä.

Ota yhteyttä kokeneeseen maanrakentajaan ja kaivinkoneen kuljettajaan, joka palvelee ammattitaidolla laajasti Uudenkaupungin alueella!

kysy lisää maanrakennustöistä