Koneenkuljettaja

ja rakentaja palveluksessasi

Rakennus- ja remonttipalvelut Uudessakaupungissa

Sisä- ja ulkoremontit sekä uudisrakentaminen pientaloista teollisuushalleihin

 

Etsitkö ammattilaista pieneen pintaremonttiin, terassin tai autotallin rakentamiseen tai isompaan hallin rakennushankkeeseen? P. Lomppi Oy on Uudenkaupungin seudulla toimiva monipuolinen ammattilainen, joka rakentaa ja remontoi.

Kaivinkoneenkuljettajan tehtävien lisäksi P. Lomppi Oy tarjoaa rakennuspalveluja niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. 

 

Erilaiset kotitalouden rakennus- ja remontointityöt niin koteihin kuin vapaa-ajanasuntoihin hoituu yksityisasiakkaille käden käänteessä.

P. Lomppi Oy tarjoaa rakennustyötä myös alihankintana Uudenkaupungin alueella rakennusalan yrityksille, joilla on käynnissä uudisrakennus- tai saneeraushankkeita. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hallirakentamista vuosien kokemuksella

Kesäaikaan toteutan paitsi talojen ja muiden kiinteistöjen ulkomaalauksia, mutta olen myös erikoistunut kokonaisvaltaisempaan uudisrakentamiseen. 

 

Kesä on hallien rakentamisen sesonkiaikaa. 

 

Rakennan erilaiset hallit niin pienistä konehalleista suurempiin teollisuushalleihin.

Saat kaiken yhdeltä toimittajalta. Kaivinkoneenkuljettajana kaivan niin hallien kuin pientalojenkin perustukset itse ja hallit nousevat paikoilleen ”pitkästä tavarasta” rakennettuna. Yhteistyökumppaneiden avulla valetaan lattiavalut ja nostetaan kattotuolit paikoilleen.

 

Pyydä siis tarjous hallirakentamisesta.

Monet urakat ovat neuvoteltavissa. Monialainen osaaminen mahdollistaa laajan palvelutarjonnan. Kysy rohkeasti rakennus- ja remonttipalvelujani Uudenkaupungin seudulle. Toimin laajasti Uudenkaupungin lähialueella. 

 

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää.

Palveluni

  • Hallirakentaminen
  • Pientalorakentaminen
  • Terassirakentaminen
  • Lattia-asennus
  • Sisä- ja ulkomaalaus
  • Keittiöremontti
  • Sauna- ja kylpyhuoneremontti
  • Huoneistoremontti

Toteutan myös muut remontti- ja rakennuspalvelut toiveidesi mukaan. Monet urakat ovat neuvoteltavissa, kysy rohkeasti palvelujani Uudenkaupungin seudulle.

Pintaremontti laadukkaalla työn jäljellä

"Toteutan erilaiset kodin pintaremontit asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti Uudenkaupungin alueella. Vuosien kokemuksen myötä työni jälki on korkealaatuista.

 

Olen toteuttanut lukuisia pintaremontteja sisältäen niin keittiöremontteja, lattia-asennuksia, maalaustöitä ja tasoituksia kuin terassien rakentamistakin."